wlgiruksdj

Idag på praoen så var det inte så jetekul. När vi skulle till hundarna så vissade dom oss runt sen väntade vi på några från Grans i Piteå, sen så skulle vi se när dom tränade hundarna. Vi fick lixom inte vara med åde, vi satt på en bänk å tp tittade var inne på fb å twitter åde.
Men sen så gick vi upp till det där tornet som man ser när man står där inne i flygplatsen (det dät höga tornet) och där så berättade en hur dom kollar vad det ska var för nå väder. HAHHAHA asså jag höll serriöst på att somna där inne, det var inte tråkigt det var ganska intressant men aså när han tittade bort så passade jag på att blunda så jag inte skulle somna i stolen eller nå.
Sen så gick vi upp en våning å tp satt där å kollade, sen så gick vi till ett annat hus å kollade när några vakade över hela Svergie så inga förbjudna flyplan åker in i gränsen. Det var faktiskt ganska coolt men vi skulle vara dör i en timma å kolla på en skärm medans andra jobbade så det var ju inte så jetekul.


Minibild
I det dära tornet var vi i.


Men just nu väntar jag på att detta bra program ska börja.

älskar alla minibilder


day7 - a picture of u and justin bieber

- Har ingen


f21

Kom nyss hem från f21 efter att ha varit där på prao m Josse:D
Det var askul! Först fick vi köra simulator, det är som en grej man sitter i åså är det projektorer som visat sattelit bilder tp åså får man köra runt där. Man blev as yr! Vi fick faktiskt diplom men vi glömde dom där. Sen efter det gick vi in där dom har alla flygplanen åde, å efter det gick vi till verkstan. Dom två sakerna var ganska intressanta för dom visade oss runt och berätta olika saker om flygplanen och hur allting fungerar :)
Man fick inte ta bilder dära, men jag tog några fula bilder på Josse som jag inte ens får lägga upp.. Men en bild har jag iaf!


Skorna var jäääkligt oköna, kändes som att man gick runt i klackiskor hela dan.


morsdag

Igårkväll så sov jag över hos Isabella med Hanna. När vi vaknade låg vi och pratade i sängen ett tag sen så loggade vi in på fb, msn å skype men det fans ing roliga pressoner online -.- Sen så smsade mamma mej å sa att vi skulle äta lunch på stan så vi började göra oss iordning, sen så hämtade mamma å Ebba mej, sen for vi till Waldorf och åt. Sen så gick vi runt i Åhlens å så skulle mamma köpa något på Indiska så vi gick dit också.
Efter det så for vi hem å åt tårta sen så chillade vi. Efter ett tag så gick jag upp å plockade upp i mitt rum å sen gick jag ner å hämtade väskan i bilen för jag glömde den där.
Nu så ska jag tp se på Baksmällan 2 :) Eller jag vet inte om jag orkar..

Igår så klippte Matilda mej, vart väldigt nöööjd :)


Egentligen så är sminket helt utkletat, men det syntes tydeligen inte i webben.


day6 - favorite word justin bieber says

-Shawty


rubrik

Gjorde mej precis klar. Sen blir det väll at vara m Josse å senare ikv så ska jag sova hos Isabella med Hanna, vet inte om Josse ska sova där, men mest troligt så ska hon det :)


Köpte ett linne igår på Gina Tricot för 49kr (y)

Fastnar inte på bild idag.


idagplusigår

IGÅR:

Först så var det vanlig skola å sen så skulle Josse å Itzza vara m Andreas så dom for tp till björx å var där m han. Och jag å Hanna visste inte vad vi skulle göra så vi for t björx å tänkte spionera på dom!! HAHHAAH! fan vad töntigt d där låter men ja.. Sen så när vi såg dom spelade dom basket så jag skickade till Josse "vem vinner? *basketboll*" å då misstänkte dom att vi var där å sen så bad dom oss komma å vi spelade tp basket å tp jaaaaa, sen så när han gick hem så gick vi in å kollade runt på Norrskenet å dom har tp asfin skola, tp toaletter i klassrummet! Jag skulle serriöst kunna börja där :D Fast d är tp långt från mej om man går, för på vintern måste ju jag tp gå så.. 
Sen så for jag å Hanna hem t mej å åt å sen for vi till Josse. Å igår så blev det nå konstigt i min kedja på cykeln så mitt hjul ba dampar å d låter som att man har sånadär pärlor¨på hjulet som hade när man var liten, naisnais :D

IDAG:
 

Så for jag till skolan å hade vanliga lektioner. På idrotten så spelade vi brännboll. Å vårat lag vann! Hahahah, jag trodde tp att vi skulle förlora åde för d gick tp helt dåligt för oss :D
Nu ska jag fara å hämta Ebba om ett tag sen ska jag duscha å sminka mej å leta efter kläder jag kan ha på mej för jag ska fira min kusin som fyller 13år! Fast aså hon fyller år imorn men endååå :)


Hahah, en såndär lite halv töntig bild ;)











TILL HANNA!:

Tp inge lyssnar på musik å sånt :)


assåew tphhh tjjja

Sitter tp å lyssnar på musik, hehhu.
Hanna for hem för någon timma sen. När hon kom så satt vi i mitt rum å pratade sen for vi t kvantum å köpte dorthy, sen for vi t Josse å var där ett tag men hennes pappa fyllde tp år, han fyllde tp 40 troja. Ahsen var vi där t halv 5 kanske? Sen for vi å cykla rnt på mjöl-kizz ett tag för vi hade inge att göra, sen for vi t kvantum igen för vi såg våran lärare åka bil förbi å då trode vi hon var på Kvantum så vi for dit å då köpte jag en chokladboll å hanna en piggelin å då cyklade vi t den där mini lekparken på östermalm åså satt vi där å prata. Vi såg Johannas brorsa å Albins brorsa så vi (Hanna) sa hej åt dom. Sen så satt vi där å gunga ett tag! Det var asum. Sen så for vi hem t mej å satt på mitt rum å prata å läste bloggar åde, sen så for Hanna hem å då gjorde jag plättar å åt dom (inte så konstigt). (Datorn stängdes nyss av, jag trode inte nått skulle spraras men d gjorde d).
Sen tänkte jag läsa Justin Bieber's bok men då var den borta så jag smsade Hanna om hon hade tagit den men då visade det sej att Ebba hade gömt den, jag har faktiskt läst ut den nu.

Så, nu orkar jag inte skriva nå mer ;)


fint, men den bjuder jag på.


day5 - ur least favorite justin bieber song




hejhoppgummisnopp

Det var skoljoggen idag så jag Josse, Hanna, Sarah å Jessica gick runt hela sjön :)
Det tog tp en timma å en kvart tp inte fan vetjag. Väntar iaf på att Hanna ska komma hit, och vi ska säkert vara m Josse å fler. Hä bli bra.


fakk life

aså åh! jag tp faila på provet, fast vi har inte fått tillbaka provet men jag vet att jag failade så nu kommer inte jag få fara på clubnordic för mamma tog min biljett åså åhhh! just nu är allt bara aåflbrpebdwq. hatar mitt liv.. -.- diejriejrfkelepwkfbfbrhrjrf seriöst dööö.

@max

sitter på max å ser på när signe å petter äter glass.. men jag fick nyss Petters milksacke grejj :D

day4 - a justin bieber quote

Ni som inte vet vad quote betyder så betyder det citat. Vart själv tvungen att översätta det x)

"Justin är inte gay"

Men asså vad fan ska jag skriva? Hahah.


wreisthkdjf

Vaknade för en timma sen kanske? Sen har jag ätit frukost. Det är bara jag å mammam hemma för Ebba å pappa är i stugan ^^
Hahah, asså jag tp lyssnar på HSM musik, just nu lyssnar jag på 

 


Hahaha, fan vad cool jag e!

Ska iaf göra mej klar nu :)

fixx

Är med Josse, vi tp fixar oss! Sen vet jag inte vad jag ska göra.. men tp vara m Itzza å Hanna antatr jag :)
Just nu sitter jag å kollar på Justin Bieber videosar medans Josse platar håret, honb tycker tp att jag e konstig.. vem bryr sej, asså varför ska jag lyssna på den?


day3 - ur favorite magazine cover of justin bieber


aså tp hej

Är hos Josse, hon packar till att sova över hos mej.
Hanna å Itzza kunde inte sova hos Josse. Men nu ska vi sova hos mej aså jag å Josse :)


Aså vi är med Hanna å Josse :)


converse

Har varit på stanb idag med Hanna Josse å Itzza. He varto naaiiisj. Köpte ett par Converse, fick pengar från min farmor så jag kunde köpa ett par! :D Ikv blire att sova hos Josse med Hanna å Itzza. Vetefan vad vi ska göra men tp chilla å ha kul som vanligt!
Ska tp duscha å äta nurrå. Sååååå tjaaahrråååheh.


Hahha, insåg inte förens nu att bilden inte var så fiin. Men den bjuder jag väll pådå, för jag orkar inte ta en ny lixxom!


sitter på en pall

aså åh. fick utegångsförbjud av mamma. orkar inte säga varför men aså jag ska tp bara ha d ikv tror jag.. men ändå d tp suuuuger. sitter iaf på en pall i hallen, har suttit här i tp 25 minuter för jag inte har något att göra.. okej jag måste tp städa mitt rum, men aså orka d? vem orkar städa sitt rum? fast d är tp städat men jag ska damsuga åde sååååååååååååååå ja. ska väll ta ett STORT steg å gå upp fränden här pallen å ta av mej jackan, :) :D :s :p bara för att inlägget inte skulle se så tråkigt ut ^^

day2 - ur first justin bieber concert.

Har inte varit på en.. :(

askungen



Snart ska Josse komma, vet inte om Izza å Hanna ska komma åså :)


no lektion

sitter på no lektionen och lyssnar på några redovisningar. en tog nyss slut så nu är d en annan :) vi redovisade nyss å vi hade ingenaning om vad vi skulle säga för vi hade inte tränat nå, inte för att någon hade gjort det ;) idag ska vi också redovisa art&sience -.- tp inte kul. aså helt själv tp stå helt själv å berätta om d man jobbat om. aså åh, ska iaf göra någon mexicansk efterätt om en halv timma.

day1 - ur favorite justin bieber song.



Jag älskar den där låten för att den är speciell, hahah, ne men den är vacker (eller vad man nu säger) om man fattar varför han skrev den :)


justin bieber - 30 day challenge

day1 - ur favorite justin bieber song.
day2 - ur firt justin bieber concert-
day3 - ur favorite magazine cover of justin bieber
day4 - a justin bieber quote
day5 - ur least favorite justin bieber song
day6 - favorite word justin bieber says
day7 - a picture of u and justin bieber
day8 - a picture of ur romm whit justin bieber posters
day9 - a personal moment u had with u and justin bieber or whatever tickels ur fantacy
day10 - favorite photo of justin bieber
day11 - favorite justin bieber music video
day12 - favorite color justin bieber wear
day13 - favorite justin bieber interview
day14 - favorite justin bieber tweet
day15 - favorite bieber blog
day16 - faorite justin bieber  youtube video
day17 - someone u became friends whit over u and justin bieber
day18 - favorite baby picture of justin bieber
day19 - ur tought over selena gomez
day20 - favorite talevised performance
day21 - ur favorite friend or famil member of justin bieber
day23 - favorite acoustic cover
day24 - favorite piano cover
day25 - name a celeb that u wouldn'd mind justin dating
day26 - favorite photo of justin bieber whit a fan
day27 - favorite album
day28 - what made u become a justin bieber fan
day29 - favorite part in never say never
day30 - what justin bieber means 2 u

ah, jag orkade inte ha den där andra som jag höl på med. den blev så tråkig så då gör jag denna :D

klicka på orden

Hej, satt nyss å åt en brownie.
Nu ska jag skriva jämförelserna till art and sience.. tp tråkigt att våran skola måste ha det..
Asså tp intressant att jag nyss åt en brownie.
Om ni undrar sitter jag vid våran minidator, den laggar lite granna men det går väll bra :)
Ah, ska fortsäte nu iaf, sen blir det väll att duscha å sen vara m någon kompis :)


skog

sitter på en bänk framför en brasa. jag sitter å skriver detta m min näsa, eftersom jag inte vill ta av mej vantarna. mke intressant inlägg hejdåååååååååååååååååååååååå :) hanna hälsar: Hej , vi sitter under ett paraply å de regnar inte :) johanna sa nyss fondation , och elin var tvungen att bokstavera det ordet för jag visste inte hur man stavade det :@ åäö123 ,i <3 Europa ... hejjjmoe

farmor å farfar

Är hos farmor å farfar nu :)
Ska fika här sen ska jag hen och se på Jersy Shore (y)



Hahahahahah! Vart ganska förvånad när jag såg den här bilden på farfar!
Han hgar väll kollat igenom datorn när han fick den å så råkade han ta kort xD
hahah, han har en film som ser ut sådär också.


eurovision

ah, ser på d iaf. förlåt för den kassa uppdateringen men aså man orkar i te logga in på mobilen för att blogga för d är jobbigt att skriva in tycker jag.. ska försöka uppdatera men förvänta er inget.. imorn på så ska jag jobba på Lindex m sarah (y) d ska bli kul :) Inge mer att säga så nu ska jag se hejmåå

skolan

brb skola..

header

har en ny header nu (y) lite mer sommrig åde, vart faktiskt väldigt nöjsam m den :D nu ska jag å josse sminka av oss sen slagga tp! gonatt <3

RSS 2.0